Konsertit

Antti Soinen on esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa kuten yritysten juhlissa, tapahtumissa, häissä ja hautajaisissa.
Ota yhteyttä ja kysy Anttia esiintymäänAntin luottoartistit

Pianotaiteilija Kemal Achourbekov

Achourbekov on opiskellut Moskovan konservatoriossa vuosina 1983-1991 suorittaen konserttipianistin, pedagogin ja konserttimestarin diplomitutkinnot. Hän opiskeli mm. pianotaiteilija M. Petuchovin johdolla. Achourbekov on voittanut useita pianokilpailuja Venäjällä, joista mainittakoon nuorten pianistien Kabalevski-kilpailun voitto vuonna 1982.

Erityisen monipuolisena ja laajan, eri tyyli- ja musiikkilajeista koostuvan repertoaarin omaava Achourbekov on soittanut mm. maailmankuulussa puna-armeijan esiintyjäryhmässä v. 1984-1986. Hän on konsertoinut myös Saksassa, Hollannissa, Sveitsissä, Virossa, Liettuassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Pedagogina Achourbekov on toiminut Keski-Karjalan musiikkiopistolla v.1997-2002 ja Joensuun konservatoriossa v. 2000 alkaen. Tällä hetkellä hän toimii Joensuun Konservatoriossa pianonsoitonopettajana.Vasile Pantir

Romaniassa vuonna 1952 syntynyt moldavialaisvirtuoosi kiersi urallaan viulunsa kanssa maailmaa laajalti. Hän esiintyi erilaisissa viulistin tehtävissä mm. Wienissä, Tel Avivissa, Casabalancassa, Strassburgissa sekä lukuisissa eri Euroopan maissa.

Koulutuksensa Pantir sai Bukarestin konservatoriossa ja debytoi 1977 Romanian radio-orkesterin kanssa tulkitsemalla Sibeliuksen viulukonsertin. Suomeen Pantir saapui 1984 Joensuun kaupunginorkesteriin. Vasile Pantir menehtyi marraskuussa 2016 ja jäämme muistelemaan häntä lämmöllä.Harmonikkataitelija Pasi Hirvonen

Pasi Hirvonen on suorittanut taiteellisen tohtorin tutkinnon Sibelius-Akatemian DocMus-yksikössä 2007. Hän on opiskellut harmonikansoittoa mm. Alpo Pohjan, Matti Rantasen ja Marjut Tynkkysen johdolla. Hirvonen on voittanut useita kansainvälisiä ja kansallisia harmonikkakilpailuja, mm. Klingenthalin kilpailun vuonna 1982 ja K.V. Leinon kilpailun Jyväskylässä 1986.

Joensuun konservatorion rehtorina Pasi Hirvonen on toiminut syksystä 2008. Aiemmin hän on toiminut mm. Joensuun konservatoriossa harmonikansoiton opettajana ja taidemusiikin linjanjohtajana sekä Länsi-Karjalan musiikkiopiston rehtorina. Hirvonen toimii edelleen myös aktiivisena esiintyvänä taiteilijana, luennoitsijana ja opettajana kotimaisissa ja ulkomaisissa musiikkitapahtumissa.