Laulava kaivosmies

Antti on laulavan kaivosmiehen laulava poika, joka isänsä jalanjälkiä seuraten ja tämän opastamana harjoitutti ääntään syvällä peruskallion uumenissa, Outokummun kaivoksessa. Kuparisuoni sai kuulla aloittelevan laulajan tunnustelevan äänen muodostumista ja hakevan itselleen sitä yhtä asiaa, joka tekee laulajasta merkittävän: omaa ääntä.

Antti paitsi laulumies, myös seuramies. Taiteilijan hänestä löytää vain esiintymistilanteissa, muulloin Antti on mutkaton, tavallisen oloinen, kunnollinen suomalainen mies. Oma musiikki ja oma tekeminen ovat niitä asioista, jotka vievät Anttia eteenpäin.

Into ja voima, jonka hän oppi peruskalliota murskatessaan ovat tallella hänen esiintymisessään. Antti käyttää värikästä ja syvää bassoaan erittäin intensiivisesti ja väkevästi eläytyen. Lisäksi hänessä on todellista lavakarismaa, mikä on yksi hänen suosionsa salaisuuksista.

Antin ohjelmistoon kuuluvat ooppera-, operetti-, klassinen-, kansan- ja iskelmämusiikki. Hän myös esiintyy yhdessä muiden laulajien ja soittajien kanssa.


Joulukonsertti Joulukonsertti Joulukonsertti Konsertti Konsertti Kultainen yrittäjäristi